Popis
Vinifikace
Ruční sklizeň hroznů probíhá v závislosti na optimálním dosažení acidity a vůně. Po jemném stlačení se nechávají hrozny několik hodin macerovat za studena, následuje oddělení slupek pomocí lehkého lisování a dekantační čištění. Fermentace probíhá při kontrolované teplotě s vybranými aromatickými kvasinkami, dále prochází procesem druhotného kvašení metodou charmat.
Degustace
Elegantní šumivé víno slámově žluté barvy, s jemným a trvalým perlením. Vůně je svěží, perlivá, obohacená o jemné tóny hrušek, banánů, oranžových květů či hlohu. Chuť má vyvážený měkký charakter, s příjemnými tóny ovoce (grapefruit). Blanc de Blancs oslovuje svým elegantním vjemem nasládlosti, který se dokonale prolíná s excelentní kyselinkou. Plné příjemné víno s dlouhým dozvukem.
Obsah alkoholu: 12%
Hmotnost | 2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.